ΙΔΡΥΣΗ - ΣΚΟΠΟΣ

H ADLER A.B.E.E. ιδρύθηκε το 1997 με εξειδίκευση στην παραγωγή πλαστικών και μεταλλικών εξαρτημάτων με μεγάλη αναγνωρισιμότητα στον κλάδο και έχοντας σαν πρωταρχικό σκοπό την μεγιστοποίηση της ικανοποίησης και εξυπηρέτησης των πελατών της, μέσω της διαρκούς ενσωμάτωσης τεχνολογικών και βιομηχανικών καινοτομιών.

Ανθρώπινο δυναμικό

Βασικό συστατικό και χαρακτηριστικό της ADLER ABEE είναι η μακρόχρονη εμπειρία των ιδρυτικών μελών και στελεχών της, η επιτυχημένη διαδρομή τους στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι και εις βάθος εξειδικευμένη επιστημονική και τεχνική κατάρτιση τους. Το εργατοτεχνικό της προσωπικό δε, είναι άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο απόλυτα ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις των εκάστοτε εργασιών.

Τεχνογνωσία – Εμπειρία - Αξιοπιστία

Η ADLER Α.Β.Ε.Ε., όντας στον χώρο της βιομηχανίας πλαστικών και μεταλλικών ειδών για πλέον των είκοσι ετών, έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να ανταπεξέλθει στα πιο απαιτητικά έργα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων, τα οποία σε συνδυασμό με την ενσωμάτωση στην παραγωγική διαδικασία τεχνολογικών και βιομηχανικών καινοτομιών, εξασφαλίζει την ικανοποίηση των πελατών της.

Μηχανήματα – εργαλεία - εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός ο οποίος χρησιμοποιείται σε όλα τα παραγωγικά επίπεδα λειτουργίας είναι ο πλέον αποδοτικός και σύγχρονος προκειμένου να εξασφαλίζεται η βέλτιστη ποιότητα και η άριστη εφαρμογή των παραγόμενων προϊόντων. Η εταιρεία διαθέτει εκτός από μηχανές έκχυσης για την παραγωγή πλαστικών και μηχανές για τα διαφορετικά στάδια κατασκευής και συναρμολόγησης που απαιτούνται για την παραγωγή έκαστου προϊόντος της . Διαθέτει μηχανουργείο το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο και επανδρωμένο με εμπειροτέχνες για την κατασκευή μικροεργαλείων και μηχανημάτων ειδικής κατασκευής ώστε να προσαρμόζονται αναλόγως στις απαιτήσεις των προϊόντων. Η εταιρεία επίσης διαθέτει μηχανές μαρκαρίσματος και εγχάραξης μέσω laser για την γραφή σε παντός είδους πλαστικά και μεταλλικά προϊόντα.

Συνεργαζόμενες εταιρείες

Η εταιρεία δραστηριοποιείται τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά σε χώρες όπως η Ισπανία, η Ρουμανία, η Ρωσία κλπ. Έχει καταφέρει με την συστηματική και μεθοδική δουλειά της να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την μακρά συνεργασία εταιρειών τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα.

Συνεργαζόμενοι προμηθευτές

Η ποιότητα των προϊόντων αποτελεί συνέπεια και της συνεχούς συνεργασίας με τους εγκεκριμένους προμηθευτές μας. Συνεργαζόμαστε με ελληνικούς και ξένους οίκους για την απόκτηση των καλύτερων πρώτων υλών οι οποίοι είναι οι πλέον καταξιωμένοι στον χώρο με καλή φήμη και άρτια τεχνογνωσία στον εκάστοτε κλάδο. Με την διαρκή έρευνα και συνεργασία επιδιώκουμε να βελτιώνουμε διαρκώς τα στάδια παραγωγής των προϊόντων.

Πιστοποιήσεις - Ποιότητα

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη για το σύστημα διαχείρισης ποιότητας που ακολουθεί βάσει του προτύπου ISO9001 για την παραγωγική διαδικασία και διάθεση όλων των προϊόντων της. Επιπρόσθετα, τα ηλεκτρονικά ενώτια διαθέτουν πιστοποίηση από τον ICAR. Όλα τα ενώτια που παράγονται έχουν πιστοποίηση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Εδώ μπορείτε να δείτε την Πολιτική Ποιότητας της ADLER Α.Β.Ε.Ε.

Στοιχεία Επικοινωνίας